referenties


alle referenties HRM / P&O management werkrelaties

“Ik heb je ervaren als een collegiale, enthousiaste en gedreven HR-adviseur die positief kritisch naar het functioneren van zichzelf en de organisatie kijkt. Je hebt een grote drive om processen en (onnodige) procedures te verbeteren en hier zelf ook actief mee aan de slag te gaan. Wat mij aanspreekt aan je manier van communiceren is dat je op een open manier benoemt wat je ziet en ervaart in de organisatie, met als doel om (samen) tot optimalisatie te komen. Door je ruime HR-ervaring, inzicht en inzet ben je in staat om op korte termijn een waardevolle bijdrage als HR-adviseur te leveren.”

André Ten Barge
HR-adviseur UMC St Radboud te Nijmegen

"Billie en ik zijn ooit samen afgestudeerd bij Albert Heijn Logistics. Deze opdracht bestond uit het analyseren van de situatie rondom leeftijdsbewust personeelsbeleid en het opstellen van een adviesrapport. Ik heb Billie toen leren kennen als een gedreven personeelsadviseur die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van haar producten en adviezen. Verder ken ik Billie als iemand die zich goed kan inleven in de ander en die over een grote dosis humor beschikt!"

Annette van der Sluis-Klitsie
Chef Werving & Selectie Politie Hollands Midden

“Ik ken Billie als een echte professional. Betrokken en integer maar tegelijk ook prettig zakelijk. Ze is deskundig en betrouwbaar.”

Elle van Kuijk
Manager in de gezondheidszorg

“Mijn trainersloopbaan maakt dat ik met een scherpe blik naar mensen kijk. Daardoor zijn een aantal dingen me bijgebleven. Dat is allereerst je opvallend leuke uiterlijk, dat is mooi meegenomen, maar zeker niet het belangrijkste. Echter, een aantal competenties die je naar mijn mening als personeeladviseur moet hebben, zijn me juist bij jou opgevallen. Dat zijn interesse in mensen, dus het sociaal gericht zijn, goede communicatie, (waaronder met name luisteren), jouw volharding en drive om zaken voor elkaar te krijgen. Sterke wil. Door jouw uitstraling heb ik het geloof dat als je belooft ervoor te gaan, je dat ook doet. Kortom hierdoor ontstaat een bepaalde mate van laagdrempeligheid en inter-persoonlijk contact die jou erg toegankelijk en benaderbaar maken. Nou, wat heeft een personeelsadviseur nog meer nodig!”

Gerhard van der Kolk
Trainer Koninklijke Nederlandse Luchtmacht

"Ik heb Billie ervaren als een HR-vrouw die een sterke band weet op te bouwen met het management dat ze ondersteunt en tegelijkertijd heel dicht bij de werknemers op de werkvloer staat zodat die haar ook vertrouwen. Dat is een mooie waardevolle combinatie! Daarnaast is Billie een prettig persoon om mee samen te werken en een goede 'uitpluizer'. Weet Billie niet hoe iets zit, dan zoekt ze net zo lang totdat het helder is."

Henriëtte van der Vaart
Operational Manager Océ Business Services

"Mijn eerste ontmoeting met Billie was tijdens een sollicitatiegesprek bij het UMC St Radboud. Opvallend was dat ze haar gesprek zeer goed had voorbereid en kritische vragen stelde. Zo heb ik haar ook leren kennen, nadat ze -uiteraard- werd aangenomen als personeelsadviseur bij het UMC. Zorgvuldig, professioneel, klantgericht en kritisch. Maar bovenal een heel prettige en behulpzame collega!"

Martine Cornelissen
P&O Adviseur Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen

“Billie is een zeer gedreven en vakinhoudelijk goed onderlegde Interim Professional. Zet zich volledig in voor haar opdracht, maar blijft ook kansen creëren en goed aangesloten bij haar unit.”

Michel van den Bos
Kantoormanager Yacht Arnhem

“Als personeelsadviseur heb ik Billie ervaren als een open, laagdrempelige en adequate collega. Actief meedenkend en met voldoende expertise en ervaring om de functie prima uit te voeren. Naast deze aspecten heb ik Billie leren kennen als een ‘mensenmens’ wat haar duidelijk onderscheidend maakt van mijn vorige ervaringen met personeelsadviseurs.”

Steven van Moorsel
Hoofd Fysiotherapie Centraal, UMC St Radboud te Nijmegen

“Mijn eerste ontmoeting met Billie was die als kandidaat. Daarna werd al snel duidelijk dat Billie een professional is op haar vakgebied en hebben wij haar aangenomen als interim consultant bij Yacht. Al snel daarna heb ik haar mogen 'plaatsen' bij het UMC St Radboud waar ze voor de organisatie zeer veel heeft betekend. Een spil in het web, waarbij ze analytisch vermogen en gedrevenheid heeft laten zien. Billie is resultaatgericht maar verliest de organisatiebelangen niet. Zij weet theoretische vraagstukken zeer snel pragmatisch in te zetten. Via een interim-carrière laat zij haar toegevoegde waarde floreren. Ik wens Billie dan ook alle succes en plezier!”

Tessa Zwanepol
Consultant FunktieMediair (Yacht Group)

“De samenwerking tussen ons vond ik prima en ik heb je ervaren als iemand die zich iedere dag weer voor de volle 100% inzet voor de klant.”

Tom Barten
Senior Controller UMC St Radboud te Nijmegen

"Ik heb Billie leren kennen bij Feenstra Verwarming waar ze als interim HR-adviseur mijn tijdelijke collega was. Billie is servicegericht, pro-actief en heel kundig en professioneel. En niet onbelangrijk; gezellig en sociaal bewogen. Ik mis haar!"

Ingrid Tervoort
Casemanager Feenstra (Nuon/Vattenfall)

"Ik heb Billie leren kennen als een zeer plezierige en vakbekwame collega. Zij wist zich niet alleen snel in te leven in de organisatie, maar wist door haar houding en gedrag snel medewerkers aan zich te binden en hun vertrouwen te verdienen. Billie heeft laten zien dat ze een serieuze en zelfstandige HR-Business Partner is voor de lijn. Als HR-directeur heb ik nagenoeg geen omkijken gehad naar haar werk. Haar volgende opdrachtgevers zullen zeker net zoveel plezier aan haar en haar werkwijze beleven als dat ik dat heb gedaan".

Walter van de Waterbeemd
Director HRM Vattenfall / Energy Related Services NL

"Ik heb de samenwerking met Billie als zeer prettig en betrouwbaar ervaren. Ze had altijd een luisterend oor. Mij heeft ze met een aantal zaken goed op weg geholpen. Kwamen we er samen niet uit aan de telefoon, dan kwam ze altijd langs. Billie verstaat haar vak goed; ik ben dus zeer tevreden over haar!"

Adriaan Jansen
Ketenmanager Feenstra Verwarming Tilburg

"Jij bent ruim een jaar werkzaam geweest voor ons bedrijf; in deze tijd heb ik jou leren kennen als een persoon die niet wegloopt voor problemen, maar ze oppakt. Je doet dit op een prettige manier en zorgt dat betrokkenen aangesloten blijven. Je informeert en adviseert. Mede door de samenwerking met jou heb ik een persoonlijke groei gemaakt in het managen van mijn personeel, waarvoor mijn dank!"

Roland Smeding
Ketenmanager Feenstra Verwarming Tiel

"Met een warm hart beveel ik Billie Achten aan. Ik heb haar ervaren als een zeer kundige HR-professional ten tijde van onze samenwerking bij Feenstra Warmte Totaal Zorg (Nuon/Vattenfall). Als interimmanager kan het soms enige tijd duren om een organisatie te doorgronden; het is dan prettig als je een steun en toeverlaat weet te vinden in een professional zoals Billie. Zij heeft mij in een aantal personele vraagstukken bijgestaan en heeft daarbij altijd goed de hoofd- en bijzaken gescheiden gehouden. Billie is de pro die met je meedenkt, out-of-the-box kan denken en overal het positieve van inziet. Ik kan Billie met veel genoegen aanbevelen en zal, indien de mogelijkheid zich voordoet, zeker nog eens een beroep doen op haar".

Jip Zwezerijnen
Interimmanager Feenstra (Nuon/Vattenfall)

"Ik heb fijn met Billie samengewerkt bij Feenstra. Billie is een prettige, open en eerlijke collega die heel dicht tegen de business aan zit. Ze is resultaatgericht en vindt samenwerking heel belangrijk".

Marleen Stuurman
HR-adviseur Feenstra (Nuon/Vattenfall)

"Ik zou Billie als collega als volgt omschrijven: heel accuraat, gedreven en vasthoudend voor zowel de persoon in kwestie, als voor het bedrijf. Daarnaast vond ik jou gewoon een leuke meid waar ik het goed mee kon vinden en goed mee kon werken..."

Pierre van Berkel
Vestigingsmanager Feenstra Verwarming Tilburg

"Allereerst wil ik je bedanken voor de prettige samenwerking bij Feenstra. Ik heb je mogen ervaren als een open en directe collega die altijd het belang van anderen voorop stelt. Jammer voor de organisatie dat zo een gedreven persoonlijkheid haar werk niet verder kan afmaken. Ik wens je veel succes en sterkte in je nieuwe uitdaging en wellicht kruisen onze paden elkaar nog wel een keer!"

Henk Raaijmakers
Directeur AEK (Feenstra) Eindhoven

"Ik heb twee jaar met Billie samengewerkt, die periode als zeer prettig ervaren en heb veel van haar geleerd. Zij zorgde ervoor dat ik altijd op de hoogte was van wat er speelde zodat wij als team nog beter konden functioneren. Zij gaf mij als haar assistent de ruimte om mee te denken en te groeien. Zij liet mij ook wel eens werk van hoger niveau oppakken, wat ik als leerzaam heb ervaren. Zij had altijd een luisterend oor, adviseerde haar klanten goed, zocht dingen voor ze uit en kwam met passende oplossingen. Na haar vertrek kreeg ik veel positieve feedback van afdelingshoofden en teamleiders over Billie als persoon en over haar functioneren op het gebied van P&O. Zij was hierin zeer bekwaam en had veel kennis. De leidinggevenden misten haar net zoveel als ik!"

Bianca Leenders
Assistent personeelsadviseur UMC St Radboud te Nijmegen

"Billie, je hebt binnen onze organisatie uitstekend werk geleverd als interim HRM-adviseur. Jouw kwaliteiten strekken zich uit over een breed HRM-vlak, variërend van beleidsontwikkeling tot advisering. Je hebt je onder meer diepgaand beziggehouden met ons externenbeleid. Het is me opgevallen dat je veel initiatief toont, een prima team player bent en daarnaast zeer zelfstandig kunt opereren. Je produceert snel en levert tegelijkertijd hoge kwaliteit. Afspraak is afspraak! Dat staat bij jou hoog in het vaandel. Bovenal ben je een heel plezierige en uiterst betrouwbare collega. Veel dank voor al je inzet en de bereikte resultaten in het afgelopen jaar!"

Wim Papperse
Directeur Bedrijfsvoering Instituut Fysieke Veiligheid

"Billie en ik hebben in 2013 intensief samengewerkt vanuit haar positie binnen het IFV. Ik heb haar leren kennen als een zeer gedreven, accurate en integere contactpersoon. Zij is zeer resultaatgericht. Wat haar mede typeert is de natuurlijk wijze waarop zij mensen met elkaar weet te verbinden. Een kwaliteit die binnen het HR speelveld van wezenlijk belang is. Billie is in staat op daadkrachtige wijze haar werkzaamheden te verrichten, commercieel te denken maar altijd te redeneren vanuit goed werkgeverschap. Ik ga haar zeer zeker missen als contactpersoon van het IFV!"

Saskia Aelbers
Senior Accountmanager Randstad Payroll Solutions

"Billie heb ik het afgelopen jaar leren kennen als een zeer prettige collega en als een vakvrouw. Ze bijt zich vast in een dossier, schrijft daar heldere adviezen over, stuurt op concrete resultaten en borging van nieuwe werkwijzen of procedures. Ik denk bijvoorbeeld aan workshops die ze aan medewerkers heeft gegeven, waarin ze door haar vakkennis en manier van communiceren goed in staat was om ingewikkelde onderwerpen inzichtelijk en toepasbaar te maken voor 'niet HRM-ers'."

Jos Lipman
Hoofd HRM Instituut Fysieke Veiligheid

"Billie heeft van sep 2012 tot 1 nov 2013 bij de afdeling P&O van het IFV gewerkt. In 2012 stonden wij aan de vooravond van een reorganisatie en hadden wij dringend extra handen nodig. Omdat we een klein team zijn en intensief samenwerken, is het ook van belang dat een externe medewerker goed past en we weinig woorden nodig hebben om samen te werken. Van begin af aan was duidelijk dat Billie met haar expertise, haar werkwijze en haar persoonlijkheid een aanvulling was op ons team. Zij heeft onze afdeling geholpen om een aantal lastige dossiers op te pakken en er zó mee aan de slag te gaan dat wij het nu weer van haar over kunnen nemen! Billie is een zeer prettig en warm mens, integer en uiterst professioneel en in de samenwerking was een half woord voldoende om te begrijpen wat nodig was".

Mirjam van Haaren
Senior P&O-adviseur, Instituut Fysieke Veiligheid

"Ik heb Billie leren kennen als een accuraat en betrouwbaar persoon en een goede adviseur. Ze heeft actuele kennis over HRM-aangelegenheden en maakt zich vraagstukken snel eigen. Ze sluit goed aan op de vraagstelling en weet een juiste balans te brengen in discussies met mij als lijnmanager. Ze laat ook de andere kant van een verhaal zien en verbreedt daarmee je blikveld".

Sylvia Meulensteen
Afdelingshoofd Academie voor Crisisbeheersing, Instituut Fysieke Veiligheid

"Ik heb Billie leren kennen als een integer persoon met oog voor kwaliteit, waarbij zij tevens buiten de kaders durft te denken!"

Sylvia Stronkhorst
Senior Beleidsmedewerker Instituut Fysieke Veiligheid

"Billie en ik hebben korte tijd intensief samengewerkt en dat op heel aangename wijze. Billie had daarbij een helder beeld van de opdracht, werkte hard en had daarbij een scherp oog voor de tijdsklem verbonden aan de opdracht. Waren er obstakels, dan werden die op vaardige wijze genomen. Ik heb veel waardering voor de manier, waarop Billie in haar werk staat. Ze heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, werkt heel doelgericht met een groot doorzettingsvermogen. Daarbij is de onderlinge samenwerking voor haar een belangrijk waarde. En dat voelt erg goed".

Felix Hartveld
Senior HR-adviseur, Joulz (Eneco) te Rotterdam

"Begin 2015 heeft HiM Retail een groot deel van haar vestigingen overgedragen aan BCC. Overige vestigingen werden gesloten of overgedragen aan een andere ondernemer. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum werden gesloten. Ik heb Billie gevraagd mij te ondersteunen en na een korte tijd mijn functie over te nemen, omdat ik inmiddels een andere baan gevonden had. In een zeer hectische periode moesten bergen werk verzet worden. Billie hield echter het overzicht en ging zeer gestructureerd en analytisch te werk. In een voor haar vreemd bedrijf is zij erin geslaagd alle lopende processen te doorgronden en de bedrijfssluiting tot een goed einde te brengen".

Martijn Manders
Voormalig Hoofd P&O, HiM Retail (Harense Smid) te Oss

"Billie Achten heeft ons geassisteerd in een bijzonder complexe situatie waarin ons bedrijf zich bevond. Him Retail was namelijk bezig met zowel een verkoop van bedrijfsonderdelen, als een bedrijfsbeëindiging, waarbij ruim 500 medewerkers dan wel onderdeel werden van een overname traject, dan wel hun arbeidsovereenkomst beëindigd zagen worden. In deze omgeving heeft Billie geholpen als Interim Manager Personeelszaken om al deze verschillende trajecten in goede banen te leiden. Hierbij heb ik Billie leren kennen als een buitengewoon competente Manager Personeelszaken. Zij beheerst alle facetten die noodzakelijk zijn om een dergelijk traject tot een goed einde te leiden, zowel inhoudelijk als de management vaardigheden tot het aansturen van de afdeling. Zeer belangrijk hierbij is haar kwaliteit tot structureren van de diverse zaken. Zij was als geen ander in staat om met oog voor zowel de medewerker als het bedrijf helderheid en duidelijkheid te verschaffen aan eenieder en doelgericht het niet altijd eenvoudige resultaat te bereiken. Daarnaast is Billie ook een buitengewoon plezierige collega gebleken zodat het moeilijke project toch met werkplezier kon worden uitgevoerd."

Marco van Herpen
Adjunct Directeur HiM Retail (Harense Smid) te Oss

over billie

LinkedIn
 • “Ik heb je ervaren als een collegiale, enthousiaste en gedreven HR-adviseur die positief kritisch naar het functioneren van zichzelf en de organisatie kijkt. Je hebt een grote drive om processen en (onnodige) procedures te verbeteren en hier zelf ook actief mee aan de slag te gaan. Wat mij aanspreekt aan je manier van communiceren is dat je op een open manier benoemt wat je ziet en ervaart in de organisatie, met als doel om (samen) tot optimalisatie te komen. Door je ruime ...

  André Ten Barge
  HR-adviseur UMC St Radboud te Nijmegen
 • "Ik heb Billie ervaren als een HR-vrouw die een sterke band weet op te bouwen met het management dat ze ondersteunt en tegelijkertijd heel dicht bij de werknemers op de werkvloer staat zodat die haar ook vertrouwen. Dat is een mooie waardevolle combinatie! Daarnaast is Billie een prettig persoon om mee samen te werken en een goede 'uitpluizer'. Weet Billie niet hoe iets zit, dan zoekt ze net zo lang totdat het helder is."

  Henriëtte van der Vaart
  Operational Manager Océ Business Services
 • "Mijn eerste ontmoeting met Billie was tijdens een sollicitatiegesprek bij het UMC St Radboud. Opvallend was dat ze haar gesprek zeer goed had voorbereid en kritische vragen stelde. Zo heb ik haar ook leren kennen, nadat ze -uiteraard- werd aangenomen als personeelsadviseur bij het UMC. Zorgvuldig, professioneel, klantgericht en kritisch. Maar bovenal een heel prettige en behulpzame collega!"

  Martine Cornelissen
  P&O Adviseur Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen
 • “Als personeelsadviseur heb ik Billie ervaren als een open, laagdrempelige en adequate collega. Actief meedenkend en met voldoende expertise en ervaring om de functie prima uit te voeren. Naast deze aspecten heb ik Billie leren kennen als een ‘mensenmens’ wat haar duidelijk onderscheidend maakt van mijn vorige ervaringen met personeelsadviseurs.”

  Steven van Moorsel
  Hoofd Fysiotherapie Centraal, UMC St Radboud te Nijmegen
 • "Ik heb Billie leren kennen bij Feenstra Verwarming waar ze als interim HR-adviseur mijn tijdelijke collega was. Billie is servicegericht, pro-actief en heel kundig en professioneel. En niet onbelangrijk; gezellig en sociaal bewogen. Ik mis haar!"

  Ingrid Tervoort
  Casemanager Feenstra (Nuon/Vattenfall)
 • "Ik heb Billie leren kennen als een zeer plezierige en vakbekwame collega. Zij wist zich niet alleen snel in te leven in de organisatie, maar wist door haar houding en gedrag snel medewerkers aan zich te binden en hun vertrouwen te verdienen. Billie heeft laten zien dat ze een serieuze en zelfstandige HR-Business Partner is voor de lijn. Als HR-directeur heb ik nagenoeg geen omkijken gehad naar haar werk. Haar volgende opdrachtgevers zullen zeker net zoveel plezier aan haar ...

  Walter van de Waterbeemd
  Director HRM Vattenfall / Energy Related Services NL
 • "Ik heb de samenwerking met Billie als zeer prettig en betrouwbaar ervaren. Ze had altijd een luisterend oor. Mij heeft ze met een aantal zaken goed op weg geholpen. Kwamen we er samen niet uit aan de telefoon, dan kwam ze altijd langs. Billie verstaat haar vak goed; ik ben dus zeer tevreden over haar!"

  Adriaan Jansen
  Ketenmanager Feenstra Verwarming Tilburg
 • "Jij bent ruim een jaar werkzaam geweest voor ons bedrijf; in deze tijd heb ik jou leren kennen als een persoon die niet wegloopt voor problemen, maar ze oppakt. Je doet dit op een prettige manier en zorgt dat betrokkenen aangesloten blijven. Je informeert en adviseert. Mede door de samenwerking met jou heb ik een persoonlijke groei gemaakt in het managen van mijn personeel, waarvoor mijn dank!"

  Roland Smeding
  Ketenmanager Feenstra Verwarming Tiel
 • "Ik zou Billie als collega als volgt omschrijven: heel accuraat, gedreven en vasthoudend voor zowel de persoon in kwestie, als voor het bedrijf. Daarnaast vond ik jou gewoon een leuke meid waar ik het goed mee kon vinden en goed mee kon werken..."

  Pierre van Berkel
  Vestigingsmanager Feenstra Verwarming Tilburg
 • "Allereerst wil ik je bedanken voor de prettige samenwerking bij Feenstra. Ik heb je mogen ervaren als een open en directe collega die altijd het belang van anderen voorop stelt. Jammer voor de organisatie dat zo een gedreven persoonlijkheid haar werk niet verder kan afmaken. Ik wens je veel succes en sterkte in je nieuwe uitdaging en wellicht kruisen onze paden elkaar nog wel een keer!"

  Henk Raaijmakers
  Directeur AEK (Feenstra) Eindhoven
 • "Billie, je hebt binnen onze organisatie uitstekend werk geleverd als interim HRM-adviseur. Jouw kwaliteiten strekken zich uit over een breed HRM-vlak, variërend van beleidsontwikkeling tot advisering. Je hebt je onder meer diepgaand beziggehouden met ons externenbeleid. Het is me opgevallen dat je veel initiatief toont, een prima team player bent en daarnaast zeer zelfstandig kunt opereren. Je produceert snel en levert tegelijkertijd hoge kwaliteit. Afspraak is afspraak! ...

  Wim Papperse
  Directeur Bedrijfsvoering Instituut Fysieke Veiligheid
 • "Billie en ik hebben in 2013 intensief samengewerkt vanuit haar positie binnen het IFV. Ik heb haar leren kennen als een zeer gedreven, accurate en integere contactpersoon. Zij is zeer resultaatgericht. Wat haar mede typeert is de natuurlijk wijze waarop zij mensen met elkaar weet te verbinden. Een kwaliteit die binnen het HR speelveld van wezenlijk belang is. Billie is in staat op daadkrachtige wijze haar werkzaamheden te verrichten, commercieel te denken maar altijd te ...

  Saskia Aelbers
  Senior Accountmanager Randstad Payroll Solutions
 • "Billie heb ik het afgelopen jaar leren kennen als een zeer prettige collega en als een vakvrouw. Ze bijt zich vast in een dossier, schrijft daar heldere adviezen over, stuurt op concrete resultaten en borging van nieuwe werkwijzen of procedures. Ik denk bijvoorbeeld aan workshops die ze aan medewerkers heeft gegeven, waarin ze door haar vakkennis en manier van communiceren goed in staat was om ingewikkelde onderwerpen inzichtelijk en toepasbaar te maken voor 'niet HRM-ers'."

  Jos Lipman
  Hoofd HRM Instituut Fysieke Veiligheid
 • "Billie heeft van sep 2012 tot 1 nov 2013 bij de afdeling P&O van het IFV gewerkt. In 2012 stonden wij aan de vooravond van een reorganisatie en hadden wij dringend extra handen nodig. Omdat we een klein team zijn en intensief samenwerken, is het ook van belang dat een externe medewerker goed past en we weinig woorden nodig hebben om samen te werken. Van begin af aan was duidelijk dat Billie met haar expertise, haar werkwijze en haar persoonlijkheid een aanvulling was op ...

  Mirjam van Haaren
  Senior P&O-adviseur, Instituut Fysieke Veiligheid
 • "Billie en ik hebben korte tijd intensief samengewerkt en dat op heel aangename wijze. Billie had daarbij een helder beeld van de opdracht, werkte hard en had daarbij een scherp oog voor de tijdsklem verbonden aan de opdracht. Waren er obstakels, dan werden die op vaardige wijze genomen. Ik heb veel waardering voor de manier, waarop Billie in haar werk staat. Ze heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, werkt heel doelgericht met een groot doorzettingsvermogen. Daarbij is ...

  Felix Hartveld
  Senior HR-adviseur, Joulz (Eneco) te Rotterdam
 • "Begin 2015 heeft HiM Retail een groot deel van haar vestigingen overgedragen aan BCC. Overige vestigingen werden gesloten of overgedragen aan een andere ondernemer. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum werden gesloten. Ik heb Billie gevraagd mij te ondersteunen en na een korte tijd mijn functie over te nemen, omdat ik inmiddels een andere baan gevonden had. In een zeer hectische periode moesten bergen werk verzet worden. Billie hield echter het overzicht en ...

  Martijn Manders
  Voormalig Hoofd P&O, HiM Retail (Harense Smid) te Oss
 • "Billie Achten heeft ons geassisteerd in een bijzonder complexe situatie waarin ons bedrijf zich bevond. Him Retail was namelijk bezig met zowel een verkoop van bedrijfsonderdelen, als een bedrijfsbeëindiging, waarbij ruim 500 medewerkers dan wel onderdeel werden van een overname traject, dan wel hun arbeidsovereenkomst beëindigd zagen worden. In deze omgeving heeft Billie geholpen als Interim Manager Personeelszaken om al deze verschillende trajecten in goede banen te ...

  Marco van Herpen
  Adjunct Directeur HiM Retail (Harense Smid) te Oss
lees alle referenties